avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt pare vatamata in dosar penal si de 3 luni solicit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt pare vatamata in dosar penal si de 3 luni solicit la parchet ...

Sunt pare vatamata in dosar penal si de 3 luni solicit la parchet si la politie sa imi dea acces sa consult dosarul, vreau sa vad daca se este proba lovirii in dosar. Ei nu raspund decat aiureli. Refuza sa dea acces la dosarul meu. Ce pot face? Am facut 4 cereri pana acum si mi se raspunde pe langa.
Cel mai recent răspuns: Sever Simion , Consultant resurse umane 13:35, 9 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce anume vi se raspunde in concret?
Se eludeaza cu buna stiinta accesul si raspunsul. Nu stiu cat de relevant e ce raspund, va ganditi ca poate nu pricep eu, pricep. Ei raspund ca se efectueaza cercetari in dosar dar nu asta am intrebat eu, stadiul dosarului ci sa dea acces. Nu fac nici o cercetare nici macar nu m-au audiat pe mine, partea vatamata. Deci, ce e de facut? E pe fata mizeria.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ce anume vi se raspunde in concret?

Tot astept raspunsul dvs, multumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ce anume vi se raspunde in concret?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati formulat o cerere motivata de consultare a dosarului, procurorul solutioneaza cererea dvs printr-o ordonanta prin care admite sau respinge.
procurorul nu da nici un raspuns. Cererea e motivata de existenta sau nu a probei principale in dosar, proba video. In caz ca o fac pierduta, mai am ce sa fac? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2024
Sever Simion, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare drepturi de catre procuror gdima gdima Buna ziua, Am cerere depusa la Parchet pentru a mi se permite consultarea dosarului si n-am primit nici un raspuns. De fapt, n-am primit raspuns la nici o ... (vezi toată discuția)
Trimiterea in judecata aurel79 aurel79 buna! in aprilie 2013 am depus o plangere la politie pentru lovire si alte violente si distrugere, am depus certificat medico legal 15 zile si politia a ... (vezi toată discuția)
Declaratii la urmãrirea penalã dorotheea dorotheea In cursul cercetarii (urmăririi) penale, Poliția, procurorul ia declaratii de la diverse persoane, care pot aduce lamuriri asupra faptelor, vinovatilor, ... (vezi toată discuția)