avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Plângere pentru service
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Plângere pentru service

Salut!
Dacă un service săvârșește acțiuni neprofesionale pentru repararea unui produs (lovit cu ciocanul, frecat cu șmirghel etc atenție: acestea fiind proceduri nenaturale), unde și cum pot depune o plângere pentru respectiva firmă? Se poate face ceva? Mulțumesc
Se pot face multe sesizareANPC,acțiune instanta pt recuperarea prejudiciului(,dacă exista o paguba)etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare privind o plangere penala pentru lovire si alte violente, distrugere. Gabriel77 Gabriel77 Pe scurt pentru a fi explicit in fata sediului firmei unde sunt asociat, asociatul meu si mama acestuia a fost agresat fizic si verbal de catre o persoana ... (vezi toată discuția)
Problema cu asiguratorul! help! ContSters40598 ContSters40598 Am o problema: Masina mea a fost lovita. M-am dus repede la asiguratorul celui care m-a lovit, s-a facut acel dosar si am fost la un service agreat de catre ... (vezi toată discuția)
Accident auto fara victime....alcool la volan...pretentii despagubire sor3lla sor3lla buna dimineata.... sotul meu a lovit o masina parcata in roata.....roata fiind virata inspre sosea.... consumase alcool.....si stim repercursiunile.... masina ... (vezi toată discuția)