avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut ,sunt în germania am cumpărat o masină pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut ,sunt în germania am cumpărat o masină pe care am gasit-o ...

Salut ,sunt în germania am cumpărat o masină pe care am gasit-o pe internet mașina era departe iar romînul a radiat-o acolo iar eu cînd am ajuns mi-a dat numere galbene iar eu ulterior am înscris-o în orașul unde stau pînă aici totul în regulă după.circa o lună mi-a apărut rugină peste tot respectiv aripi capotă pragurile sunt distruse ,am fost la mecanic și mia zis că are probleme la.distributie frînele.erau blocate datorită ruginii ,garnitura de chiuloasă trebuie schimbată etc.aici in germania mă duce la circa 3000 euro reparatiile eu am dat pe mașina 2100 .În anunț a spus că totul este în regula cînd am facut contractul.de vînzare cumpărare la fel a.zis ca nu are nimic masina ,eu fiind o persoana mai credulă am crezut cele spuse .Aș vrea să-i înapoiez mașina să-mi recuperez banii.vă.rog să mă ajutati cu un raspuns
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:11, 6 Martie 2024
contactati un avocat in Germania.

~ final discuție ~