avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Bună ziua! Cum aș putea recupera taxe și impozite ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Bună ziua! Cum aș putea recupera taxe și impozite de la statul ...

Bună ziua! Cum aș putea recupera taxe și impozite de la statul suedez in urma decesului soțului meu? La momentul respectiv era angajat cu contract suedez i-au fost plătite doar 3 luni de concediu medical și după întoarcerea în țară unde a continuat chimioterapiea nu a mai primit nimic.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:33, 6 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa va adresati unui avocat roman care practica avocatura in Suedia si cunoaste legislatia suedeza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie europeana in privinta schimbarii numelor Dragos04 Dragos04 Intrebarea mea e relativ simpla, dar nu i-am gasit raspuns cautand pe net: Poate o alta tara din UE sa schimbe numele unui cetatean roman, domiciliat in ... (vezi toată discuția)
Nastere in suedia - sotie rezident in suedia asigurata in romania guritaoana guritaoana Buna ziua! Sunt cetatean al Romaniei, iar sotul meu este roman cu cetatenie dubla(si suedeza) stabilit in Suedia. Ne-am casatorit de 1 an si acum asteptam un ... (vezi toată discuția)
Cum se pedepseste tentativa de furt in acest caz? Liviu Popa Liviu Popa 2 baieti au fost prinsi in timp ce vroiau sa fure dintrun camion niste motorina,cand incercau sa desfaca acolo la rezervor alarmele masini au inceput sa sune ... (vezi toată discuția)