Are cineva idee cât durează o desființare a popririi?dacă executorul a trimis sa zicem azi desființarea popririi către banca cât durează întregul proces?ore sau zile?va mulțumesc
Autorul intrebarii a mentionat faptul ca executorul a trimis catre banca adresa pentru desfiintarea popririi si doreste sa stie in cat timp se ridica poprirea de pe cont.
gi-jane2 a scris:
poprirea se defiinteaza cand terminati de achitat, ati achitat ?
Autoarea postării mai are un subiect pe tema unde de abia s-a înființat poprirea, de aia întreb, ca nu cumva pt dansa desființarea inseamna altceva decât ce e în realitate.
În topicul precedent asteapta adresa de la executor ca banca sa nu ii retina și ea restul de salariu. Asta neînsemnand desființarea popririi.
Ca idee, ca e înființarea popririi, desființarea popririi, adresa pt liberarea sumei primite cu titlu de salariu se intampla imediat ce banca recepționează ce primește de la executor.
Am poprire si la angajator și la banca.Angajatorul a virat suma poprita către executor.Asadar am rugat executorul sa retragă poprirea de la banca pentru a nu mi se opri aceeași suma de 2 ori.Si executorul a trimis spre banca un document în care cere desființarea popririi pe cont deoarece angajatorul a efectuat poprirea deja.Banca a primit notificarea de la executor dar mi s a spus ca durează și ca maine sau luni mi se va desființa poprirea de pe cont.Intrebarea mea este de ce durează asa mult dacă banca deja a primit notificarea de la executor ?Mulțumesc