avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Are cineva idee cât durează o desființare a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Are cineva idee cât durează o desființare a popririi?dacă ...

Are cineva idee cât durează o desființare a popririi?dacă executorul a trimis sa zicem azi desființarea popririi către banca cât durează întregul proces?ore sau zile?va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:13, 7 Martie 2024
Pai în postarea cealaltă ati afirmat ca banca va desfiinta poprirea imediat ce banca o primește.Eu înțeleg ca au și ei alte treburi dar ma gândesc ca exista și un termen legal.Adica este vb de salariul meu.Eu am nevoie de acei bani.Banca poate sa și termine treaba și după 1 saptamana eu ce fac pana atunci?de aceea am întrebat aici cât durează de obicei din punct de vedere legal o desființare a popririi pe cont...
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2024
Lara34, utilizator
nu e vb de desfiintarea popririi , ci de deblocarea contului cat sa va luati saalriul, e altceva.
Si da, e imediat in sensul ca dupa ce inregistreaza instiintarea de la executorul, trebuie sa opereze pe cont. Mai departe tine de banca, cate au de facut.
Teoretic si daca merg la tuns, pot sa gasecs lber si sa ma tunda imediat sau ceva mai tarziu.
Un termen v-a dat deja, nici nu stiti daca executoorul a trimis notificarea sau daca banca a primit-o. Apoi, tine de ificiul centyral, nu de sucursala bancii si operatiunea dureaza.
Asta tine de organizare, nu de termen legal.
cert e ca nu aveti ce face pana maine sau luni, nu aveti unde sa va plangeti ca sa va deblocheze contul.
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~