avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandire permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandire permis auto

Buna ziua!
se poare redobandi permisul auto,suspendat pt 90 zile , prin examen auto, ( reducerea perioadei de suspendare),motivul fiind alcoolemie 0.04% .care este legea care face referire la acest lucru?
multumesc!
Pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice testarea este obligatorie si nu se reduce perioada de suspendare, in schimb, daca nu va prezentati la testare sau nu promovati, se prelungeste suspendarea cu 30 de zile.
cand fapta nu este incadrata ca infractiune, ci ca ,contraventie, se poate!
Ce anume se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului auto gabi22alex gabi22alex in cazul suspendarii permisului auto pe o perioada de 90 de zile din cauza consumului de alcool,este obligatorie sustinerea testului de 15 intrebari pt a primi ... (vezi toată discuția)
Bună seara! În cazul suspendării permisului pt neacordare ... Mario16 Mario16 Bună seara! În cazul suspendării permisului pt neacordare prioritate și conducere agresita, fara incidente, pt 90 zile se poate da ex pt redobândire în ... (vezi toată discuția)
Probleme - alcoolemie 0.23, consecinte casanovandrei casanovandrei va salut,am fost prins in trafic cu o alcoolemie de 0,23,o mare greseala din partea mea,ce este de facut in cazul acesta,este nevoie sa d-au un examen?nu mi ... (vezi toată discuția)