avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... .Buna ziua! cum se procedeaza in cazul unei asociatii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

.Buna ziua! cum se procedeaza in cazul unei asociatii de proprietari ...

.Buna ziua! cum se procedeaza in cazul unei asociatii de proprietari pentru verificarea instalatiei de gaze din proprietatea celor care nu au centrala termica? la cat timp trebuie facuta o astfel de verificare, ce costuri implica si in sarcina cui cade aceasta obligatie de a verifica? M-ar ajuta baza legala pe aceasta speta. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lumyna , utilizator 10:39, 9 Martie 2024
La cel mult 2 verificarea tehnica si la cel mult 10 ani revizia instalatiei de utilizare.
Revizia tine loc de verificare, dar verificare nu tine loc de revizie,
Cad in sarcina proprietarului evident care este notificat de furnizor (cateodata airea si foarte des desi e facuta pentru a -si vinde el vreun abonament care include verificari .
La asociatia de proprietari daca presedintele e mai gospodar face la comun si altfel costa mai putin. Noi am facut cu 25lei/foc din 2 in 2 ani si cei care au 2 focuri au platit 35 lei.(5 lei reducere).
Practic doar verifica cu un aparat daca exista scapari de gaz. Ii adunam noi poze cu facturile si ii facem tabel cu nume proprietar CLC(cod loc consum) , furniorul si nu mai ramane decat sa le depuna. Efort minim pentru el cost minim pentru noi.
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2024
ricadinas, utilizator
multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc intr-un apartament care are montat o centrala termica ... burebista12 burebista12 locuiesc intr-un apartament care are montat o centrala termica pe gaz. sunt decuplat de la reteaua comuna de gaz. prin bucatarie trece coloana de gaz care are ... (vezi toată discuția)
Cost revizie gaze alina_25 alina_25 Cam cat costa revizia la gaze pentru un apartament fara centrala termica doar aragaz,caci la noi am vazut ca sa cerut 35 lei de apartament (vezi toată discuția)
Recuperare acte de la fostul proprietar psimona22 psimona22 Buna seara , Sora mea a cumparat un apartament care are centrala termica. A fost sa schimbe titularul la gaze si a aflat ca s-a schimbat legea de curand si ... (vezi toată discuția)