avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deducere IT X2
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deducere IT X2

Buna ziua,

In cazul in care am uitat sa declar la angajatorul la care nu am declarata functia de baza faptul ca primesc deducerea de IT si din alta parte ( angajatorul presupunand ca functia de baza este la el, neintrebandu-ma sau dandu-mi ceva sa semnez ceva cum ca o am sau nu la el ), as dori sa stiu daca pot fi sanctionat cumva legal pentru asta?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 7 Martie 2024
Singura raspundere ar fi cea patrimoniala ..adica , sa fiti pus in situatia sa restituiti diferenta de bani primita in plus.
Singura raspundere ar fi cea patrimoniala ..adica , sa fiti pus in situatia sa restituiti diferenta de bani primita in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate medic rezident cu inca un job liam777 liam777 Buna seara! Sunt angajat cu contract de munca full time pe perioada nedeterminata la o companie din domeniul farmaceutic si am castigat un loc de rezident la ... (vezi toată discuția)
2 cim 8h/zi regim telemunca, ambele ofera bonuri de masa. la ce risc ma expun? la ambele am semnat declaratie pe proprie raspundere ca nu lucrez in alta parte vecingater vecingater Buna ziua, in prezent lucrez in regim telemunca (8h/zi) . Am primit o oferta de la alta firma, tot pentru lucrul in regim telemunca(tot 8h/zi). Fiind vorba ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita a deducerii in state de plata denisel denisel Am si eu o mare nelamurire si sper sa ma puteti lamuri dvoastra. Societatea de contabilitate cu care colaboram a facut o greseala in statele de plata ( eu ... (vezi toată discuția)