avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare loc de casa.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare loc de casa.

Vreau sa cumpar un teren pentru constructie casa in care este o ruina de la o casa veche.Intrebarea mea este ce acte sunt necesare de la proprietar pentru ca sa intru in proprietatea acelui teren deoarece am vorbit cu oameni din aceea zona si au spus ca au mostenit de la parinti acele terenuri dar nu au facut nici un fel de acte legalizate cu privire la mostenire,fiind lasate din parinti pe baza unor acte de mana intocmite intre ei fiind foarte putini din zona care au facut acte legale.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 21:54, 2 Februarie 2010
buna seara!
trebuie sa le cereti cadastru, intabularea, si actele de proprietate din care sa rezulte cum au dobandit acest teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate in baza certificatului de mostenire ContSters341336 ContSters341336 Situatia mea este una foarte dificila. Mama mea a mostenit de la parinti ei un teren de 180 mp. Terenul respectiv era de 1800 de mp a fost impartit in 5 copii ... (vezi toată discuția)
Se poate face intabulare, doar cu titlu de proprietate? Marica_sz Marica_sz Buna ziua, Sunt mostenitorul unei case si teren intr-un sat din Salaj. Strabunicii mei au act de donatie din 1942, conform caruia au dobandit ... (vezi toată discuția)
Teren cu casa nicu20 nicu20 buna ziua.am niste nelamuriri si sper ca aici le pot gasi rezolvarea.vreau sa cumpar un teren de la o batrana.aceasta detine un certificat de mostenire din ... (vezi toată discuția)