avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Incheierea de sesizare a CEJ a Tribunalului Sibiu ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Incheierea de sesizare a CEJ a Tribunalului Sibiu (taxa auto)

O puteti gasi aici: [ link extern ]

Urmeaza, dupa cum zic americanii, ca rahatul (creat de dl. Tariceanu) sa loveasca ventilatorul, in sensul ca CEJ-ul va sterge pe jos cu normele romane. Retineti, chiar in preambulul OUG 50 scrie ca aceasta are ca scop protejarea industriei interne de automobile! #-o (powerful stupid).

Alte discuții în legătură

Cum ne alegem viitorul presedinte? de el depinde si cum vor arata viitorii ministri ? POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Desi mai este cam 1 an pana la alegerile viitoare pentru presedinte, se agita apele. Tot mai des presa scrisa si vorbita abordeaza subiectul, inclinand balanta ... (vezi toată discuția)
Fonduri sapard _nelutu_ _nelutu_ buna nu prea stiu prea multe despre fondurile sapard , ce asi dori sa aflu mai intai ,pot optine investitia de 100% de la fondul sapard pt. ridicarea unor sere (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal? geza1974 geza1974 Buna ziua, Recent a aparut pe internetul romanesc, site-ul: http://www.blacklist-online.ro care isi propune sa contina datele (banuiesc personale) a ... (vezi toată discuția)