avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1499 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Firma la care lucrez este dealer pe o zona ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Firma la care lucrez este dealer pe o zona stabilit ...

Buna ziua. Firma la care lucrez este dealer pe o zona stabilit a unui producator auto. Pe alte zone ale tarii sunt alte firme cu patroni diferiti. Dupa ce un coleg a migrat catre o alta zona ,in secret patronii au facut o intelegere scrisa ca daca oamenii migreaza sau isi fura unuu altora oamenii sa plătească pentru fiecare om o suma. Noi ca angajati nu am fost informați si nici nu ni se ofera compensatii sau alte beneficii si nu am semnat nici un act care sa ne interzica migrarea. Este legala aceasta practica? Se poate denunta undeva pentru anularea ei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:49, 11 Martie 2024
Cu ce va afecteaza pe dvs acea intelegere? Doar nu platesc sal;ariatii suma prestabilita?
Pai spre exemplu daca vreau sa ma mut la Brasov si sa profesez in aceeasi firma , nu pot sa fac lucrul asta pentru ca firma de la Brasov nu vrea sa plateasca taxa catre dealerul de la iasi spre exemplu ( am inteles ca ar fi undeva la 15000 euro).
Este problema lor , nu a dvs ..avand in vedere ca in contractul de munca nu este mentionata o clauza de neconcurenta.

~ final discuție ~