avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara,in aceasta zi pe la ora 16:00 un prieten de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara,in aceasta zi pe la ora 16:00 un prieten de al meu ...

Buna seara,in aceasta zi pe la ora 16:00 un prieten de al meu a fost prins in magazinuk carrefour cu 2 fonduri de ten in valoare de 160 de lei,el a vrut sa le plateasca dupa ce a fost oprit de cei de la paza dar ei nu au mai vrut,au chemat politia si a fost dus la sectie,acolo i s au luat amprentele,i s au favut poze si au deschis dosar penal pentru furt,mentionez ca este la prima abatere a facut asta dintr o prostie…
Cel mai recent răspuns: Mihai1505 , utilizator 17:25, 12 Martie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Și vareveste întrebarea ?Dvs ne relatati o situație și nu întrebați nimic.Toti cei care povestesc pe aici ca au furat și au fost prinși spun ca au făcut o din prostie,dacă nu erau prinși probabil se considerau deștepți..
Am tot incercat sa scriu aici si intrebarea finala dar nu a mers…vroiam sa stiu ce il asteapta de aici incolo,daca va raspunde in instanta sau poate scapa fiind prima oara?In viata cred ca toti avem un moment de slabiciune…si da un lucru foarte urat din partea lui dar cand prostia este mai mare decat noi…Asta era intrebarea mea,multumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Și vareveste întrebarea ?Dvs ne relatati o situație și nu întrebați nimic.Toti cei care povestesc pe aici ca au furat și au fost prinși spun ca au făcut o din prostie,dacă nu erau prinși probabil se considerau deștepți..

Imi puteti raspunde va rog la ce v am intrebat?Multumessc mult

Sa meargă la declarații cu uv specializat în penal,sa achite prejudiciul către magazinul respectiv etc.Procedurile durează , exista și varianta sa fie trimis în judecata..
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Pai sa fie trimis in judecata daca este prima abatere?Plus ca ca cei de la Carrefour nu au vrut sa il lase sa plateasca…el tot sa rugat de ei sa il lase sa le plateasca dar nu au vrut…le-a recunoscut politistilor etc…multumesc pentru raspuns

Sa meargă la declarații cu uv specializat în penal,sa achite prejudiciul către magazinul respectiv etc.Procedurile durează , exista și varianta sa fie trimis în judecata..

~ final discuție ~