avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Cum pot să cer ieșirea din indiviziune a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Cum pot să cer ieșirea din indiviziune a unui teren ...

Bună ziua! Cum pot să cer ieșirea din indiviziune a unui teren aflat pe un titlu de proprietate cu 10 titulari (moștenitori)? Terenul provine de la bunica noastră care a avut 2 copii, pe tatăl nostru cu 4 copii și unchiul nostru cu 6 copii. Titlul conține 2 locații diferite cu suprafețe egale,8500m² fiecare. Din cei 6 veri doar 3 mai trăiesc.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:23, 12 Martie 2024
Buna ziua, actiunea trebuie introdusa impotriva tuturor celorlalti coproprietari sau a mostenitorilor acestora iar modalitatea de impartire va fi propusa de parti.
Se poate face și la notariat această ieșire din indiviziune? Să înțeleg că prin instanță este singura posibilitate?
si la notar, daca reusiti sa ii strangeti pe toti cu toate actelenecesare- succesiuni facute etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate cu mai multi titulari leorot leorot Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema: Bunicul meu a avut 3 copii - tata si cei doi frati ai lui. Bunicul a deceat in 2002. Intre timp s-a castigat in ... (vezi toată discuția)
Cum se stabileste care partea fiecaruia, dupa iesirea din diviziune samblaky samblaky 1.Pe rol se afla rectificarea a 2 titluri de proprietate(eliminarea unor coproprietari), dupa care as dori iesirea din indiviziune, titlul fiind comun pentru 9 ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cu pamant mostenit celdecolo celdecolo Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti asupra urmatoarei probleme: am mostenit,impreuna cu 2 verisori care sunt frate si sora,3 ha de pamant agricol. Nu am facut ... (vezi toată discuția)