avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Control judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Control judiciar

Bună seara!dacă vineri prietena mea a primit de la judecătorie în camera preliminară control judiciar pt 60zile și parchetul a făcut contestație în cat timp se judeca la tribunal având în vedere ca pe 19Martie ac se fac 30zile de când este arestată pt refuzul recoltare probe biologice
Credeți ca admit la tribunal sau i se respinge ce a hotărât judecătoarea ?(care tot dansa a hotărât arestul pt 30zile tot ea la 3sapt i a dat control judiciar)îi dă drumul ?Astept răspunsul dvs ,mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2024
rosica, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:46, 11 Martie 2024
Să înțeleg că prima data a fost pe arest preventiv, iar acum s-a înlocuit cu controlul judiciar? Și Parchetul a făcut contestație împotriva acestei soluții privind controlul judiciar? Adică eu asta am înțeles.
Dacă e așa, va fi în favoarea ei dacă la tribunal se respinge contestația Parchetului. Acum dacă o să respingă sau nu nu am de unde știi.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fără avocat bun riscati sa pierdeți.
Parchetul este foarte puternic și va trebuie avocat superior calitativ, avocat bun.
Asa se face...
Daca ati avut avocat care a zdrobit parchetul în prima instanta se poate descurca și mai departe.

București 2024
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înlocuirea arestului rosica rosica În camera preliminara ,încheiere finala masuri preventive la judecătorie i s -a respins arestul la domiciliu sau control judiciar ,noi făcând contestație ... (vezi toată discuția)
Eliberare rosica rosica Bună ziua!între camera preliminara și inceperea judecății se mai poate obține control judiciar dacă începe judecata,s-a afișat pe rol nr dosarului ... (vezi toată discuția)
Control judiciar - durata, revocare cristian1968 cristian1968 Care este durata ,,controlului judiciar,, cine stabileste durata acestei masuri preventive,cum si de catre cine se revoca? (vezi toată discuția)