avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, cum pot schimba completul de judecata, caz ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, cum pot schimba completul de judecata, caz civil, am deschis un proces pentru partaj ...

Buna ziua,
Am o intrebare, am deschis un proces pentru partaj si nu suntem multumiti de doamna judecator care raspunde de cazul nostru, acum ne-a amanat pana in septembrie, proces deschis de doi ani in care nu s-a intamplat nimic, doar amanari.cum pot schimba completul de judecata? multumesc!
Cel mai recent răspuns: MIHAELATUTUIANU , utilizator 09:17, 15 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă aveați avocat angajat acesta probabil v.ar fi spus ca pt recuzarea judecătorului exista motive strict prevazute în codul de procedura civila.Mai mult ca sigur nu aveți și probabil tot cum doriți dvs o sa faceți deși va spun ca motivul invocat de dvs nu este un motiv care sa ducă la recuzarea.judecătorului și ca șansele sunt 0.Se poate amână din n motive, instante aglomerate,,judecatori foarte mulți care au ieșit la pensie,termen lung pt realizarea unei eventuale expertize etc.Ce a fost în ultimii ani nu mai contează este posibil ca în viitor un proces sa se judece 2,3 termene pe an cel mult datorita motivelor precizate anterior.
MULTUMESC!

~ final discuție ~