avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termen eliberare autorizaţie de construire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen eliberare autorizaţie de construire

Salut, care este termenul de eliberare a autorizaţiei de construire de către primărie, 30 de zile lucrătoare sau 15?
Am citit undeva ca s-ar fi modificat la 15 zile lucrătoare
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2024
alyx, utilizator
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:32, 15 Martie 2024
Art. 7. Lg 50/1991:
(1) Autorizaţia de construire se emite pentru executarea lucrărilor de bază şi a celor aferente organizării executării lucrărilor, în cel mult 30 de zile de la data depunerii documentaţiei pentru autorizarea executării lucrărilor de construcţii

(11) Prin excepţie de la prevederile alin. (1), pentru construcţiile reprezentând anexele gospodăreşti ale exploataţiilor agricole termenul de emitere a autorizaţiei de construire este de 15 zile de la data înregistrării cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de eliberare autorizatie de construire iricris iricris As dori sa ma ajutati cu urm.probl.Care este termenul legal de eliberare de catre primarie a autorizatiei de construire a unui gard de la mom.depunerii ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o autorizatie contructie tanase_iuliana tanase_iuliana buna ziua!imi uteti spune si mie de ce fel de autorizatii si alte documente am nevoie in situatia in care am zidit un geam interior si am daramat un zid.nu ... (vezi toată discuția)
Am nevoie autirizatie pt : Bebe Anton Bebe Anton Buna ziua am o intrebare, daca am nevoie de autorizatie pt amplasarea unei copertine deasupra unei vitrine a unui magazin comercial? (vezi toată discuția)