avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Astăzi la școală am fost acuzat de doamna ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Astăzi la școală am fost acuzat de doamna dirigintă ca i-am ...

Astăzi la școală am fost acuzat de doamna dirigintă ca i-am dat bully unui coleg alături de alți 2.Noi nu i-am făcut nimic doar l-am strigat pe numele de familie și atât.I am spus doamnei diriginte ca acest coleg respectiv a început să ne jignească și să ne arate semne obscene.Dirignta ne-a amenințat ca ni se va scădea un punct la purtare la fiecare pentru comportamentul pe care l-am avut.Tin să menționez ca aceasta nu are nicio dovadă video sau audio.
Cel mai recent răspuns: mihai151552 , utilizator 18:26, 15 Martie 2024
De cand este necesar ca un profesor sa aiba dovezi video sau audio ca sa scada un punct la purtare?Poti merge la directorul scolii ca sa rezolvi problema.


Păi normal ar trebui dovezi ca așa acuz și eu pe oricine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar staruvp staruvp Buna ziua.As vrea sa stiu conform noului regulament scolar daca un elev este prins fumand tigari in incinta scolii este corect sa se scada elevului doua puncte ... (vezi toată discuția)
Scăzut nota la purtare Luminita Olah Luminita Olah Nu stiu sa formulez sa fac o contestație împotriva fostului diriginte și directoarea adjuncta care il ascunde , are un comportament foarte urat ii ... (vezi toată discuția)