avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am o problema cu un comerciant de la care ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am o problema cu un comerciant de la care am cumparat ...

Buna ziua,
Am o problema cu un comerciant de la care am cumparat un produs pe care vreau sa il returnez, doar ca mi se refuza restituirea banilor pe motiv ca nu a fost achizitionat online ci din magazinul fizic, iar in cazul de fata mi se poate inlocui produsul cu un altul. Mentionez ca produsul cumparat de catre mine este in stare perfecta, nefiind folosit.
Este legala o astfel de abordare?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:56, 16 Martie 2024
Buna ziua!
Daca asta este politica societatii,atunci este legal.Cand ati achizitionat produsul banuiesc ca v-au fost comunicati termenii si conditiile.
Daca sunteti nemultumit puteti face sesizare la ANPC.
Asta este problema ca nu am fost informat, altfel nu as fi mai cumparat...
E legal. Nu puteți returna produse cumparate din magazinul fizic. Nu are legătură cu politica magazinului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie anpc, bani returnati dar nu si produsele ivape ivape buna ziua, Detin un magazin online. In urma reclamatiei catre ANPC din partea unui client,s-a dispus restituirea banilor. I-am restituit banii dar acesta ... (vezi toată discuția)
Returnare produs defect AlexyaA AlexyaA Buna ziua! Am achizitinat o rochie dintr-un anumit magazin si ajunsa acasa am costatat ca are defecte, am vrut sa o returnez si Doamna de acolo mi-a spus ca ea ... (vezi toată discuția)
Conditii de returnare a produselor jamesbond12 jamesbond12 Am cumparat un produs, un portofel din piele, dintr-un magazin de renume, acum cateva zile si as dori sa il returnezi, sa primesc banii inapoi, dintr-un motiv ... (vezi toată discuția)