avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,ma aflu in urmatoarea situatie,am cumparat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,ma aflu in urmatoarea situatie,am cumparat un teren ...

Buna ziua,ma aflu in urmatoarea situatie,am cumparat un teren ,la masuratori cadastru am constatat lipsa 90 m ,mai pot revendica acceasta lipsa teren ? si daca da cel care detine terenul a construit un garaj pe care la obtininut printr o ascensiune imobiliara ,garaj care la randul sau la vandut,intrebarea mea este cum recuperez terenul lipsa daca exista acceasta constructie pe teren,care sunt pasii de urmat? va multumesc .

Alte discuții în legătură

Apartament cu teren pt garaj /hărți aruncate Rydantares Rydantares Buna ziua! Am achiziționat un apartament la care am inclus pe titlul de proprietate o suprafața de 20mp denumită “teren pt garaj” . Am toate actele pt ... (vezi toată discuția)
Sfat juridic teren. cum rezolv problema privind o suprafata care nu iese la masuratoare dar apare la vecin? mihaialex01 mihaialex01 am cumparat un teren intravilan 1983- 1800m2 am vandut unui vecin 1984- 500m2 recent am facut acte de proprietate si la cadastru a iesit o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Problema cu un teren bebecondoiu bebecondoiu Bună seara,am şi eu o problemă la care nu am un răspuns şi aşi dori dacă se poate să mă ajutaţi şi pe mine .În urmă cu 4 ani am cumpărat un teren ... (vezi toată discuția)