avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bani pentru reparația unui produs în garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bani pentru reparația unui produs în garantie

Espresor în garanție.Am cumpărat un espresor care după doua luni și ceva sa stricat iar acum îmi cer bani pentru a fi reparat
Cel mai recent răspuns: nutica nuti , utilizator 21:50, 15 Martie 2024
Daca va cer bani, inseamna ca ei considera ca defectiunea ori nu este acoperita de garantie, ori considera ca se datoreaza culpei dvs. exclusive.

Ce v au spus, care este motivul pt. care va solicita plata reparatiei desi produsul este inca in garantie?
Au spus ca din vina mea normal...ca nu a fost decalcifiat dar nu s-a aprins acel led pt decalcifiere ci cind am vrut sa fac cafea nu mai macina cafea pur și simplu nu a mai mers

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire tv in garantie ninel_d ninel_d Buna ziua,in urma cu un am am cumparat un tv led.De ceva timp au aparut probleme am mers la magazin si la service si dupa discuti si verificari azi am primit ... (vezi toată discuția)
Defectare cronotermostat- perioada asteptare specialist la domiciliu pentru constatare Nicoleta s. Nicoleta s. Buna ziua! Cronotermostatul centralei s-a stricat in perioada de garantie. Am fost la magazinul de unde am achizitionat produsul. Cei de acolo nici nu au vrut ... (vezi toată discuția)
Televizor stricat la 10 luni dupa expirarea garantiei scatalinu scatalinu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Ce pot fac in cazul in care un produs (tv) mi s-a stricat dupa 2 ani si 10 luni, adica dupa 10 luni dupa ce a ... (vezi toată discuția)