avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demisie din cadrul comitetului executiv al asociatiei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demisie din cadrul comitetului executiv al asociatiei de proprietari. ...

Demisie din cadrul comitetului executiv al asociatiei de proprietari.
Buna ziua, daca imi dau demisia din CEX, insa nu exista niciun doritor care sa vina in locul meu, iar legea ma obliga sa raman in acesta functie pana la inlocuirea mea, se poate sa fac cerere pentru a iesi din Asociatia de Proprietari si astfel nu as mai fi membru cex in legalitate, obligand ceilalti membri sa se organizeze?
Ultima modificare: Vineri, 15 Martie 2024
MARIUC, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:57, 16 Martie 2024
Puteti solicita retragerea din calitatea de membru al Asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie membru de comitet din asociatia de proprietari florina mardare florina mardare unde trebuie sa merg sa ajung in instanta de judecata sa pot demisiona din comitetul asociatiei de proprietari ? imi trebuie avocat ? (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari fara presedinte Cristina Crisan Cristina Crisan Buna ziua, Intrebarea mea este,ce se intampla daca intr-o adunare generala presedintele si-a dat demisia si nimeni din cei prezenti nu au dorit sa i-a aceasta ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate fi inlocuit un membru al comitetului executiv ... Vali P. Vali P. In ce conditii poate fi inlocuit un membru al comitetului executiv care tocmai a fost ales acum 2 luni? Daca de exemplu si-ar fi dat demisia sau ar fi fost ... (vezi toată discuția)