avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara concubina cumnatului meu cu care are o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara concubina cumnatului meu cu care are o fetiță a ...

Buna seara concubina cumnatului meu cu care are o fetiță a plecat de acasă împreună cu fetița de numai 4ani ea mai având o fetiță din prima căsătorie la care nu mai are niciun drept mai exact este decăzută din drepturile părintești cumnatul meu nu știe nimic de copil de 3 zile el muncea in străinătate și ea a plecat cu un bărbat care la cunoscut pe internet el o poate da în judecata pentru a-și recupera copilul? Menționez că la prima fetiță din prima căsătorie a declarat că nu o interesează minora și că vrea să își refacă viața cu alt bărbat
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2024
Gabriela13., utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:02, 22 Aprilie 2024
Acum nu mai munceste în străinătate, a revenit acasă?
El a revenit în țară la 3 zile după ce ea a plecat actele necesare au fost depuse în ziua în care ea a plecat
Poste sa se judece pt copil, sa contacteze un avocat, șansele sunt mici sa obțină ca minora sa.locuiasca la el, dsr trebuie încercat.
Stie pe unde este, are moduri de a o contacta? Ar trebui sa discute cu un avoct, cum zicea colega, timpul nu curge in favoarea lui. Poate reuseste si negociaza cu ea, poate rezolva rapid.
Fetita era la gradinita? Mama ei lucra, avea venit?
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2024
Liliana Gradinaru, Avocat
Buna seara de știut știe doar comuna și judetul unde se afla ea . Mama fetiței nu are niciun loc de muncă și niciun domiciliu stabil fetița era înscrisă și mergea la grădiniță de contactat nu avem cum sa o contactam și-a schimbat Nr de telefon pe rețelele de socializare nea blocat înainte să ne blocheze tatăl fetiței ia scris sa ii arate copilul ea ia spus că nu o sa o mai vadă niciodată avem mesaje și înregistrări audio in care ea spune că nu vrea sa ii arate fata

Alte discuții în legătură

Drepturile tatalui gambilero gambilero Am o fetita de 4ani,nu sunt casatorit cu mama ei si nici nu am fost vreodata. Fetita este recunoscuta si are in certificatul de nastere numele meu. Nu sa pus ... (vezi toată discuția)
Exista vreo sansa sa-mi castig copilul in proces ? tudor85 tudor85 Buna ziua. In 2011 aprilie ne.am casatorit dupa nasterea fetitei in martie.In 2012 octombrie fosta sotia a parasit copilul si domiciliul conjugal ,dupa un ... (vezi toată discuția)
Custodie minor CostyM CostyM barbat 37 ani . am o fetita de 4,7 ani trecuta pe numele meu dintr-o relatie din afara casatoriei. am locuinta proprietate personala, am loc de munca stabil si ... (vezi toată discuția)