Buna dimineața! Președintele asociației nu este membru in asociație. Vrea sa își depună mandatul, dar nu este acceptata demisia lui de către proprietarii care vin la ADUNĂRILE GENERALE. Nu vrea nimeni aceasta funcție. Domnul președinte este remunerat, și avem doua personaje cârcotașe ( cum de-altfel exista la toate asociațiile), care, vor sa îl dea in judecată pentru a da remunerația înapoi pe anii din urma. Vrea sa știe dacă e posibil așa ceva? Va face alta adunare pentru alegere președinte. Mulțumesc!
Ca sa intre in legalitate el trebuie sa fie inscris si in acordul de asociere de la judecatoria unde este inregistrata asociatia dvs. Cititi art.21 din Legea 196/2018 si va lamuriti... Oricum, d.l presedinte nu mai poate stat in functie pentru că nu are calitatea de reprezentant legal al Asociatiei dvs mai ales ca aveti si persoane care urmeaza sa fie chemate in instanta... Veti pierde procesele garantat pentru ca domnul in cauza nu va poate reprezenta legal. Simpla adeziune la asociatie nu este suficienta...
Buna ziua! I-am spus ca nu este suficientă adeziunea, și vrea sa vadă ce face sa intre in legalitate. El are mutație, e căsătorit, doar ca in actul de proprietate nu este și el.
Ce sa mai vada? Situatia este clar in defavoarea sa! Momentan, sfatuiti-l sa renunte, spre binele său si al asociatiei de proprietari. Poate pe viitor...
eu stiu ca la serviciul acela din Primarie exista o evidenta cu presedintii , com .ex, administratorul , adica sa inteleg ca nu s a stiut ! ba da , dar s a mers piano pana cand cineva a sesizat . Ce este mai grav , este faptul ca nu au luat masurile necesare in urma controlului pentru ca presupun ca au mintit ( declarat ) ca totul este legal , sa nu se mai spuna ca "nu conteaza "ba conteaza foarte mult Consider ca cei mai vinovati sunt cei care ar trebui sa vegheze si sa i a masurile prevazute in lege adica serviciul din primarie , dar .....