avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Sunt o persoană cu grad accentuat de handicap
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Sunt o persoană cu grad accentuat de handicap

Bună ziua,

Sunt o persoană cu grad accentuat de handicap care primește pensie și nu are dreptul la muncă. Am un site monetizat prin platforma AdSense și, cu ajutorul acestei platforme, pot afișa reclame pe site-ul meu. Știu că ceea ce fac este legal și se traduce ca drept intelectual, nefiind în conflict cu hotărârea că nu am dreptul la muncă.

Ce doresc eu să știu este dacă mă pot înscrie pe o platformă online unde se dau click-uri pe diverse reclame în schimbul unei sume de bani, fără a intra în conflict cu interdicția dreptului meu la muncă și fără a mi se tăia pensia.

Nici nu știu cum să numesc acest venit, probabil este un venit independent?

Mă puteți ajuta cu un sfat, vă mulțumesc din suflet anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia legal de castigurile din reclamele online afisate de tip adsense? davo davo Buna ziua, Cum pot beneficia legal de castigurile din reclamele online de tip Adsense? Acum ceva timp am creeat un blog, iar ulterior dupa ce numarul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt pensionat pe caz de boala, am gradul 2 de handicap, ... Alexandru ddb Alexandru ddb Buna ziua, sunt pensionat pe caz de boala, am gradul 2 de handicap, adica accentuat si primesc pensie de la stat de 800 lei dar mi-au restictionat dreptul la ... (vezi toată discuția)
Scutiri la impozite pe perioada starii de urgenta Marius Iosif Marius Iosif Buna ziua. Potrivit OUG 48/2020 sunt scutiti de plata impozitului pe venit cei care realizeaza venituri din activitati independente etc. Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)