avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, am si eu o problemă, in data de 11 feb. A ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, am si eu o problemă, in data de 11 feb. A fost spargere ...

Buna seara, am si eu o problemă, in data de 11 feb. A fost spargere am sunat la politie am avut camere am luat filmarile și mi-a zis că într-o saptamana o sa ma cheme sa arata filmarile si sa dau declaratii. Azi 17 martie nimic, nu pot pune dvr de la camere ca trebuie sa arat filmarile. Dosarul este ajuns de multa vreme. Problema e ca deja lucrurile furate pot fi vandute sau cine stie a trecut o luna si nu se întâmplă nimic. Nu este vreun termen limita in care sa fiu chemat pentru declaratii si sa arat filmarile?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:45, 20 Martie 2024
Buna seara, doar ati sunat la politie sau ati depus si o plangere?
Daca doar ati sunat, mergeti acum si depuneti si o plangere. Apoi, rabdare si tutun. Mult tutun.
Salvati inregistrarile pe un suport optic,, daca nu va descurcati apelati la un avocat.
Contestatie pentru durata indelungata a procedurii penale, se poate face peste un an. Deci,,,
Am sunat la politie a venit politia a luat probe, mi-a luat declaratie, dosarul a fost luat de agentul care se ocupa de caz dar ma amână ca au ceva "control de fond" si nu ii pot trimite filmarile pana nu ma cheama sa mai dau o declaratie cand o sa ma cheme la "audieri". Dosarul l-a luat pe la sfârșitul lunii februarie

trandafir2 a scris:

Buna seara, doar ati sunat la politie sau ati depus si o plangere?
Daca doar ati sunat, mergeti acum si depuneti si o plangere. Apoi, rabdare si tutun. Mult tutun.
Salvati inregistrarile pe un suport optic,, daca nu va descurcati apelati la un avocat.
Contestatie pentru durata indelungata a procedurii penale, se poate face peste un an. Deci,,,

In situatii de acest gen, din februarie si pana la momentul actual in martie, practica judiciara ne spune ca este o durata scurta, nu o durata lunga (din pacate, nu este o placere, dar asa este).

~ final discuție ~