avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua.Va rog frumos,am o intrebare.Sa presupunem ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua.Va rog frumos,am o intrebare.Sa presupunem ca o persoana ...

Buna ziua.Va rog frumos,am o intrebare.Sa presupunem ca o persoana are pusa poprire pe un cont bancar romanesc (in lei). Apoi ulterior,persoana isi deschide un cont de paypal, si NU ataseaza acestui cont paypal NICI UN CONT BANCAR SI NICI UN CARD (avand posibiliatea de a face plati pe internet pt cumparaturi on line,doar prin adresa de email a contului paypal. Intrebarea este aceasta: este posibil ca acea poprire (pusa anterior pe contul bancar), sa afecteze si contul paypal (deschis ulterior popririi), chiar daca persoana NU a atasat la contul paypal nici un cont bancar si nici un card ? Adica persoana se poate trezi si cu contul paypal poprit,in conditiile acestea(explicate anterior)? Va rog mult,astept un raspuns al unui avocat ,care stie exact raspunsul corect la intrebare,in situatia data. Cu stima, va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 12:35, 18 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Conturile de paypal nu pot fi poprite inca in Romania. Nici macar conturile Revolut nu pot fi inca poprite iar executorii judecatoresti nu pot afla de la ANAF - sursa de informatie pentru conturile bancare - daca aveti sau nu cont de paypal.

~ final discuție ~