avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Daca am schimbat domiciliul din provincie în ...
Discuție deschisă în Traduceri

Daca am schimbat domiciliul din provincie în București acum ...

Daca am schimbat domiciliul din provincie în București acum 8 ani, dar am rămas înregistrată ca traducător autorizat cu domiciliul anterior (eu neprofesand niciodată, doar m-am înregistrat după terminarea studiilor), trebuie sa merg în provincie la Tribunal și sa cer excluderea mea din lista traducătorilor? Nu intenționez sa profesez nici în viitor. Sau dacă nu profesez, nu este nevoie de a notifica Tribunalul? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:37, 18 Martie 2024
Ar trebui anuntat MJ ca nu profesati in prezent si nici nu intentionati in viitor, pentru a fi stearsa din evidente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator full time angajat la o institutie de alt profil andradelia andradelia Buna ziua, Am si eu o mare nelamurire, poate ma poate ajuta cineva. Sunt traducator autorizat de MJ, am fost inregistrata la tribunal si la administratia ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu traducător autorizat de ministerul justiției andra.cris andra.cris Am autorizația din 2009 dar nu am profesat. Mi-am schimbat domiciliul in Iași si as vrea sa imi fac PFA de traducător. De ce acte am nevoie pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu traducator autorizat dianar dianar Sunt traducator autorizat de catre MJ din 2007, de curand schimbandu-mi domiciliul din provincie in Bucuresti. Pe langa inregistrarea la Tribunalul Bucuresti ... (vezi toată discuția)