avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,sunt in divort cu sotul meu,pe langa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,sunt in divort cu sotul meu,pe langa violenta pshica ...

Buna ziua,sunt in divort cu sotul meu,pe langa violenta pshica asupra mea si mai nou a copiilor,vrea sa plateasca o femeie sa vina sa stea in locuinta cu noi..fapt pt care copii sunt afectati,legal am dreptul sa o dau afara?el nu da bani de.mancare de facturi de nimic in casa.as vrea sa stiu ce pot face pt ca sunt constienta ca face treaba asta doar sa parasesc locuinta bun dobandit in timpul casniciei.pot chema politia daca isi aduce ,,amanta ,,in casa sa am dovada la tribunal ,el a zis ca daca ii zic ceva amantei ma bate de ma baga in spital
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:12, 18 Martie 2024
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ajunge la astfel de comportamente evident veti putea apela la politie, la emiterea unui ordin de protectie prin care sa solicitati indepartarea lui din domiciliu, incercati sa inregistrati astfel de discutii (vor fi de folos ulterior in instanta).

A aduce un strain in casa langa copii este evident o violenta psihologica grava, o incarcare a normelor de convietuire si a vietii de familie, un prost exemplu dat propriilor copii.

Nu va lasati amenintata si intimidata de un astfel de comportament grosolan, solutii exista in situatia dvs ca si sanctiuni ale unui astfel de comportament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul vrea sa vina cu amanta in casa simona_neagu simona_neagu Buna ziua, Sotul meu doreste sa vina cu amanta in casa unde stam. Precizez ca nu avem copii. Care sunt limitele legale pentru a impiedica acest lucru? Unde ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie Geo09 Geo09 Buna ziua, Anevoie de cateva sfaturi cu privire la situatia delicata in care ma aflu impreuna cu familia mea... Este vorba despre violenta in familie, mai ... (vezi toată discuția)
Obtinere ordin de restrictie si protectie moreno moreno buna ziua,soacra mea a divortat de sotul ei,din cauza consumului exagerat de alcool al acestuia,a injuriilor aduse de fiecare data,a amenintarilor cu violenta ... (vezi toată discuția)