avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie Civila instanta Apel si Revizuire Cum se mai ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie Civila instanta Apel si Revizuire Cum se mai poate schimba ...

Decizie Civila instanta Apel si Revizuire

Cum se mai poate schimba o solutie definitiva daca in cuprinsul ei se gaseste o eroare de judecata certa si grava cu consecinte deteminante in calculul unui punctaj de despagubire, referitor la un dosar CNCI ?
Am incercat prin cereri de Indreptare si Revizuire, respinse ca neintemeiate, mentionandu-se posibilitatea unei erori de judecata .
Cum se mai poate solutiona problema, nelegala din moment ce o incadrare eronata a amplasamentului unui imobil in zona/subzona, admisa de instanta, genereaza o despagubire practic pentru alt imobil ?
Va rog sa-mi rapundeti, va multumesc !
Cel mai recent răspuns: mihai_al , utilizator 11:47, 19 Martie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie civila instanta apel si revizuire cum se mai poate schimba ... mihai_al mihai_al Decizie Civila instanta Apel si Revizuire Cum se mai poate schimba o solutie definitiva daca in cuprinsul ei se gaseste o eroare de judecata certa si grava cu ... (vezi toată discuția)
Eroare la instanta de apel danazaharia31 danazaharia31 Buna ziua . Daca s-a produs o eroare materiala intr-o hotarare ramasa definitiva a Curtii de Apel, cum se poate indrepta? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Indreptare eroare hoarare judecatoreasca madalina bobeica madalina bobeica Buna seara, Instanta de judecata trece gresit in hotarare cuantumul taxei de mediu si cheltuiala de judecata. Se poate formula cerere de indreptare eroare ... (vezi toată discuția)