avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Dacă motorul unui suv skoda a făcut implozie la 4 ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Dacă motorul unui suv skoda a făcut implozie la 4 ani după ...

Dacă motorul unui suv skoda a făcut implozie la 4 ani după ieșirea din garanție și la aproape 70.000 km iar vina este exclusiva a producătorului. S-a rupt bucata din piston și a căzut în motor. O dauna de 20.000 de euro. Am luat legătura cu skoda CZ, ne au redirecționat la Porsche și ne au cerut 2000 de euro de achitat costuri de reparații. Este legal? Pot sa ii acționez în instanta sa recuperez banii pe care i au cerut? Am câștig de cauza în situația asta? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:58, 19 Martie 2024
Câștigul de cauza se evaluează împreună cu un avocat,depinde și de eventuala expertiza tehnica care se va realiza etcetc.Inainte de a merge la un av/face alte demersuri încercați sa obțineți opinia unui service autorizat care sa confirme ca problema tehnica este rezultatul unei defecțiuni din culpa producătorului.Problema de drept este relativ banala,cum dovediți dvs cele afirmate este mai dificil..
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
inainte de orice e nevoie de o expertiza tehnica serioasa care sa poata sustine pretentiile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un ... bocanceag@gmail.com bocanceag@gmail.com Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un dealer auto,dupa 1 luna de zile mașina s-a defectat,de vina ar fi motorul, piston topit,bucati ... (vezi toată discuția)
Anpc sau instanta? SorynF SorynF Salutare. Luna trecuta (28.08.2017) am lasat auto Ford la o reprezentanta din Mures, cauza fiind o defectiune aparuta la acesta venind spre ... (vezi toată discuția)
Autoturism oferit cu imprumut, reparare defectiuni Dannyytiesto Dannyytiesto Va aduc la cunoștință următoarea situație : M-am rugat de un prieten sa îmi împrumute mașina sa pentru o perioada scurta pana când vine în tara! ... (vezi toată discuția)