avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua In decursul zilei de astazi am fost amendat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua In decursul zilei de astazi am fost amendat pentru ...

Buna ziua
In decursul zilei de astazi am fost amendat pentru o parcare de catre politia locala
Moment in care am trecut printr un loc ne permis ca pieton pentru a ajunge la politist
I am spus nemultumirea vorbind cu expresia: mai las o in p***a mea ca mi ati dat o gramada de amenzi
Avand frustratea asta datorita denigrarii judetului din care sunt, motiv pt care imi tot iau amenzi
Dupa care politistul a inceput sa tipe si sa ma ameninte ca o sa imi ridice masina si mi a acordat 3 amenzi…una pentru ca am vorbit jignitor in contextul in care am vorbit metaforic si nu adresat lui , una pentru parcare iar cealalta pentru ca am trecut printr un loc nepermis ca pieton
Vreau sa stiu daca pot sa contest cele doua amanezi adaugate de el in contextul in care nu s a prezentat de prima data si nu m a instintat ca sunt inregistrat audio/video si cel mai probabil body cam ul era stins(fiind obligat sa fie pornit)deoarece nu avea beculetul rosu aprins
Pot face contestatie a celor doua amenzi in contextul in care nu are nicio dovada?
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2024
Ghhhh, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florentina Ragalie , Consilier juridic 14:51, 19 Martie 2024
Orice pv poate fi contestat, deci raspunsul este da, puteti face plangere in termenul legal, impotriva fiecarui pv prin care vi s a aplicat sanctiunea amenzii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi amendat pt trecere prin loc nepermis daca politia era stationata intr un loc unde stationarea era nepermisa ? alethereau alethereau Buna ziua ! Am fost amendat pt traversare printr un loc nepermis pe Calea Vitan. Nestiind cum sta treaba din punct de vedere legat am cerut la mentiuni sa se ... (vezi toată discuția)
Amenda trecere pe zebra la culoarea rosie fulminator fulminator Buna ziua, In dimineata asta am trecut ca pieton pe o trecere de pietoni cand culoarea semaforului pietonal era rosie. Masina politiei astepta dupa colt, si ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv trecere neregulamentara, sanse de castig giulia1973 giulia1973 Buna ziua, am primit amenda pentru trecere neregulamentara (la distanta de zebra) si as dori sa o contest pentru ca mi se pare mare si incorecta. Procesul ... (vezi toată discuția)