avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am un dosar de evaziune de 300 de mii de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am un dosar de evaziune de 300 de mii de euro de care ...

Buna ziua, am un dosar de evaziune de 300 de mii de euro de care nu cunosc stadiu de avansare si un antecontract semnat pentru un apartament cu conditii implinite, plata integrala, inscriere in cartea fonciara, predarea imobilul. Nu s a finalizat vanzarea la notar. Acest bun poate fi poprit sau sechestrat? Multumesc mult!
Da. Se poate. Dar, trebuie analizat momentul.
Vorbiti cu avocatul dvs. El vă poate da cel mai bun sfat.
La o evaziune de 300000 E tb sa plătiți și avocatului un onorariu de câteva mii.O astfel de speta nu se rezolva cu sfaturi..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament morosanucarmen morosanucarmen Doresc sa cumpar un apartament care costa 68 mii Euro,este in constructie, cu termen de finalizare 30 iunie 2009. La agentia imobiliare care face ... (vezi toată discuția)
Probleme antecontract de vanzare-cumparare Simlariss Simlariss Buna ziua,am contractat anul trecut o garsoniera (in stadiu de proiect) cu o suprafata de 42.35 mp construiti si mai nou am vazut o noua schita in care erau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. un prieten a platit avansul pentru un apartament care ... Maria Popovici Maria Popovici Buna ziua. Un prieten a platit avansul pentru un apartament care ar fi trebuit sa fie finalizat la data de 20.04.22. Stadiul blocului nu a avansat foarte mult ... (vezi toată discuția)