avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, Am câteva credite la diferite bănci ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, Am câteva credite la diferite bănci dintre care ...

Bună ziua,
Am câteva credite la diferite bănci dintre care 1 credit la o bancă nu l-am mai plătit de ceva timp, se poate întâmpla ceva de la neplata lui? Țin să precizez ca am un teren pe numele meu și al fratelui meu se poate să-l ia banca ?
Am niște probleme cu bani abea peste 2 luni aș putea să încep să plătesc și la acel credit, nu-l l-am mai plătit de vreo 6 luni …..
Mulțumesc frumos!!
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 10:47, 20 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unu. Trebuia sa luati legatura cu banca INAINTE de scadenta platii si sa incercati sa obtineti o amanare de plata. E foarte rar in Romania dar se mai intampla. Probabil ca banca a declarat deja scadenta anticipata a creditului si urmeaza sa inceapa executarea silita. Partea urata este ca asta poate sa antreneze si probleme la celelalte banci. Da, terenul poate fi scos la vanzare daca banca face partajul intre d-voastra si frate si vinde partea care va revine. Eu as incerca sa stau de vorba cu cei de la banca, poate aveti noroc si n-au declarat inca scadenta anticipata a creditului. Oricum, mersul la banca nu are cum sa va dauneze.

~ final discuție ~