avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In cazul in care un sofer a produs un accident cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In cazul in care un sofer a produs un accident cu daune materiale ...

In cazul in care un sofer a produs un accident cu daune materiale ,fuge de la locul faptei dar a fost vazut i s-a luat numarul masinii si marca,firma la care are RCA,poate da numele si adresa faptasului persoanei pagubite pentru a merge la instanta?Politia a refuzat spunind ca este problema lor si din lipsa de personal va dura multe luni pentru al contacta pe pagubit.
Cel mai recent răspuns: garleanu , utilizator 15:36, 20 Martie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga de la locul accidentului - recuperare daune materiale si morale LTA LTA Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura pentru a obtine despagubiri in urmatoarea situatie: - sunt victima unui accident, urmat de daune materiale ... (vezi toată discuția)
Asigurari auto iulian manguta iulian manguta Buna ziua! Am o problema pe care numai specialșistii o pot descurca! Acum aproximativ 30 de zile am fost implicat intr-un accident rutier cu victime, pe ... (vezi toată discuția)
Asigurator rca pretinde despagubiri de la conducatorul vinovat mihaidmro mihaidmro Buna ziua, Pe scurt: poate o firma RCA sa pretinda despagubiri de la conducatorul vinovat? in ce conditii? Situatia pe larg: Un prieten (persoana X ... (vezi toată discuția)