avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Daca am fost exmatriculat in ultiele luni din calsa a- ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Daca am fost exmatriculat in ultiele luni din calsa a- XII-a ...

Daca am fost exmatriculat in ultiele luni din calsa a- XII-a cu drept de reinscriere pentru la anu pot face in asa fel sa ma reinscriu acum, deoarece am nevoie de diploma de bacalaureat, iar motivul exmatricularii a fost parerea dirigintei si a directoarei ca cica "am dat bully uni alt elev", avand in vedere ca eu cu baiatul ala suntem prieteni si ne mai dam unul altuia pumni in mana

Alte discuții în legătură

Scaderea notei la purtare Melinda Andrea Melinda Andrea Am o fată de 13 ani. Anul trecut(2018)a fost păcălită de un baiat cu 2 ani mai mare să își facă poze toples și să i le trimită. Băiatul a trimis ... (vezi toată discuția)
Scoala care ia banii cu forta kuky666 kuky666 buna dimineata Am un prieten care merge la liceu la fara frecventa in clasa a XIII-a (ultimul an). Ieri a venit secretara in clasa si a spus ca este ... (vezi toată discuția)
Sarcina unei eleve de liceu valy_gaby94 valy_gaby94 Buna seara. Pun problema unei eleve de liceu ( 18 ani clasa XI) . E in primul trimestru de sarcina, necasatorita. Intrebarile sunt: 1. Daca se afla in liceu ar ... (vezi toată discuția)