avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fara ultima plata a salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fara ultima plata a salariului

Am lucrat 3 luni de zile la un studio de videochat unde am semnat un contract de cesiune a drepturilor de autor. Am plecat in urma cu o luna si se nu am primit inca banii de pe ultimele 2 perioade (adica de penultima luna). Cei de la studio mi-au spus dupa ce i am cautat eu ca ar fi fost o problema cu contul meu pentru ca as fi fost banuita ca am dat date personale unui membru(lucru care nu s a intamplat). Nu mi au dat dovezi si m-au intrebat de ce ar fi trebuit sa mi comunice ca e vreo problema si ca nu voi primi banii (ilogic, fiind corba despre banii mei). In alta ordine de idei, acum nu imi mai raspunde nimeni la telefon. Ce as putea face? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:25, 21 Martie 2024
S-ai actionati in instanta, altceva nu puteti face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze contract DiaDi DiaDi Buna ziua ! Am lucrat cam o luna si jumatate intr-un studio de videochat, unde bineinteles am semnat un contract, contract care mi s-a pus in fata fara a apuca ... (vezi toată discuția)
Amenintari de la videochat anna30 anna30 Buna ziua! Acum o luna m-am apucat sa fac videochat la un \\"studio\\" al unor amici de-ai unei prietene. Am vrut sa fac acest lucru pentru ca aveam nevoie de ... (vezi toată discuția)
Taxe/impozite pt model independent in videochat vodafone2014 vodafone2014 Buna ziua Acum 2 ani am lucrat in studio de videochat iar la sfarsitul anului mi s-a dat o adeverinta cu care am declarat veniturile la ANAF. De atunci ... (vezi toată discuția)