avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! Aș avea o întrebare în cazul în care ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! Aș avea o întrebare în cazul în care de la grădiniță ...

Bună ziua! Aș avea o întrebare în cazul în care de la grădiniță până în clasa a 12-a am studiat pe secția maghiară , însă la facultate vreau să merg pe secția română , s ar putea cumva să se rezolve să nu se ia în considerare la înscriere la facultate nota de la maghiară de la bacalaureat?

Alte discuții în legătură

Cum cer desconsiderarea bacalaureatului de limba maternă maghiară Timiotvos Timiotvos Bună ziua! Sunt un student de clasa a XII.-a, la secția maghiară. Am fost la secția maghiară de la grădiniță încoace, iar acum aș dori să merg la ... (vezi toată discuția)
Posibil abuz in serviciu? Andulika Andulika Buna ziua, Sunt studenta in anul 3 ( tocmai absolvit) la Facultatea de Medicina Dentara in cadrul UMF Craiova. Am dubla cetatenie: romana si germana. Acum 3 ... (vezi toată discuția)
Posibila discriminare atribuire burse de performanta facultate Iustin96 Iustin96 Buna ziua! As avea o intrebare legata de modul in care se acorda bursele de performanta la facultate, unde admiterea s-a realizat pe baza mediei de la ... (vezi toată discuția)