avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In urma cu 3 luni faceam bagajul pt seara de revelion ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In urma cu 3 luni faceam bagajul pt seara de revelion si bagam ...

In urma cu 3 luni faceam bagajul pt seara de revelion si bagam in masina printre altele si 7 baterii de artificii(mentionez ca sunt autorizat sa detin si sa folosesc asa ceva) doar ca din pacate am avut ghinionul sa fiu surprins de o patrula de jandarmerie care mi-a confiscat marfa si mi-a intocmit proces-verbal deoarece nu aveam masina omologata pentru a transporta artificiile… acum intrebarea mea este urmatoarea, este o fapta asa de grava? De la parchet se va trimite la Tribunal? Sau se va clasa ori voi primi NUP? Mentionez ca sunt militar daca are vreo importanta
Cel mai recent răspuns: Acg194 , utilizator 18:11, 21 Martie 2024
Nu avem de unde sa stim ce se va decide de catre organul judiciar. Efectuare transport de baterii de artificii cu masina omologata este obligatorie prin lege. Fiind autorizat pentru detinere si utilizare nu implica automat si autorizat pentru transport (7 baterii nu sunt o cutie cu 10 artificii).

POPA GHEORGHE a scris:

Nu avem de unde sa stim ce se va decide de catre organul judiciar. Efectuare transport de baterii de artificii cu masina omologata este obligatorie prin lege. Fiind autorizat pentru detinere si utilizare nu implica automat si autorizat pentru transport (7 baterii nu sunt o cutie cu 10 artificii).

Asta stiu, vreau doar sa cer o parere de la altii care au mai fost in situatia mea si care a fost verdictul final? Adica o asemenea fapta are putere asa mare sa ajunga pana la tribunal?

~ final discuție ~