avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită reclamtie pentru executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

reclamtie pentru executor judecatoresc

Buna ziua!
unde ne putem adresa pentru necolaborarea care este cu executorul judecatoresc referitor la modul de calcul al unui debit?
mereu suma se schimba apar alte valori?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:28, 26 Martie 2024
Buna ziua, impotriva modalitatii de calcul a creantei executare silit puteti face contestatie la executare in 15 zile de la data comunicarii actului contestat.
buna ziua!
multumesc1
este bine de stiut;contestatia se depune la executor sau in instanta,va rog?
Instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită pentru un credit achitat integral în 2010. ce pot face în această situație? Necunoscut1996 Necunoscut1996 Buna seara as avea o nelamurire. In urma cu 13 ani am facut un imprumut de nevoi personale la o banca. Am terminat de achitat in 2010 creditul. Ieri am primit ... (vezi toată discuția)
Executarea silita ContSters111614 ContSters111614 Buna ziua.As dori si eu un raspuns .Anul trecut am luat pe firma un credit la care sotul a pus gaj masina,am platit primele 3 rate dupa care am intrat in ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa 7 ani este posibil asa ceva? animalx2 animalx2 Buna Ziua, In anul 2007 am facut un credit,si din aceeasi cunoscuta cauza \\"problema banilor\\" si faptul ca am ramas fara un loc de munca,nu am mai putut sa ... (vezi toată discuția)