avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Salutare! Daca am primit un proces-verbal pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Salutare! Daca am primit un proces-verbal pentru mentinerea masurii ...

Salutare! Daca am primit un proces-verbal pentru mentinerea masurii asiguratorii asupra conturilor bancare si am 3 zile pentru a depunde contestatie, cum pot face acest lucru? Unde se depunde contestatia? Si ce trebuie sa contina? Este vorba de o urmarire penala la locul de munca unde am lucrat.

De asemnea, din prevederile 250(2) CPP rezulta ca in tot cursul procesului penal, procurorul, judecatorul etc ..... luarea sau mentinerea masurii asiguratorii, dispunand, dupa caz, mentinerea, restrangerea sau extinderea masurii dispuse, respectiv ridicarea masurii dispuse.

Se poate ca in cererea respectiva sa cer restrangerea popririi? De exemplu sa ramana poprirea doar pe un card din doua?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 18:55, 23 Martie 2024
Bună ziua!
Sfatul meu e sa nu faceți contestația singur.. Angajați-vă un avocat care sa vă îndrume.
Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare masura asiguratorie poprire penal dana_toader dana_toader Buna ziua, Un inculpat a avut pe parcursul procesului poprire pe conturi, ca masura asiguratorie dispusa de parchet si mentinuta inclusiv in faza de apel. ... (vezi toată discuția)
Executare silita seny2015 seny2015 Buna dimineata Intr-o executare silita, dupa vechiul cod de procedura civila, care este data savarsirii :data la care executorul judecatoresc a ... (vezi toată discuția)
Poprire pe alocatia copilului!!! sorinus71 sorinus71 Buna ziua, Am un credit la o banca , si din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa-l platesc, in urma neplatii a intervenit poprirea pe ... (vezi toată discuția)