Alin Popescu
Administrator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pe mine m-ar fi ajutat emailul in care va spune cineva de la noi sa platiti asistenta. Pentru ca ma indoiesc ca v-a spus cineva astfel de lucruri. Altfel, va asteptam oricand la noi.
Revenind la abonament, am vorbit cu colegii mei sa va returneze banii. Ar trebui sa se intample zilele urmatoare.
Nu mi s-a trimis vreun mail cu informatia ca trebuie platesc eu . Mi s-a spus , clar , la telefon de catre d-na Adina sa chem IT-ist sa ma ajute . Eu am replicat : ' mI-l platiti dvs ? " D-na Adina a ras putin si a replicat : ' Eee asta e culmea ! Asta e problema dvs , nu a noastra " . I-am propus sa vin eu la sediu cu tel meu , pentru a ma lumina cineva in problema . A spus ca e exclus . Adica de ce e exclus ? ? Asa se trateaza un client care plateste de ani de zile abonament ? ORIBIL !
Ce platiti dvs nu are legatura cu alerta și apoi, da, problema era la dvs cât toți ceilalți utilizatori au primit și au deschis pana acum alerta.
De azi nu o mai primește nimeni, vedem daca e vb doar de o perioada.
Oricum ar trebui sa va revedeți modul de adresare și sa va gândiți ca nu toți au răbdare sa tolereze asta.