Bună ziua
Va rog frumos sa mi spuneți daca de la 1 sept .se da voie sa lucrezi indiferent de gr de invaliditate as vrea sa va întreb dacă se poate trece din gr 3 în gr 2 de invaliditate (neoplasm de gr 3) și sa pot munci cu 4 ore
Mulțumesc frumos
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Aveți dreptul legal să cereți revizuirea gradului de invaliditate, doar că cea care va decide este comisia de expertiză.
Vă rog să nu vă supărați, și chiar vă înțeleg situația.
Dacă aveți și alte întrebări, vă rog să reveniți pe acest topic.
Dvs ați scris în titlul topicului că e grad de handicap, iar apoi în cuprinsul topicului ați făcut referire la gradul de invaliditate.
Până la urmă ce grad anume aveți, de HANDICAP sau de INVALIDITATE.
Că-i diferență mare între cele două încadrări, și sunt comisii diferite, cu criterii diferite.
Bună dimineata
Am scris titlul topicului important nu știu de ce a apărut asa
Eu sunt în pensie de invaliditate de gr 3 in urma unui neoplasm tot gr 3 și lucrez cu 4 ore
Am și certificat de handicap grav plătit de DGASPC pe 2 ani
Eu voiam sa întreb doar dacă se poate din sept sa treci la pensie de invaliditate gr 2 și sa lucrezi cu 4 ore fara sa intrerupi activitatea (,bineînțeles dacă medicul de expertiză schimba gradul)
Va mulțumesc frumos și mii de scuze!
Buna seara..o intrebare am.si eu..nu ma pricep bine legile pe care zici domnii de la tv..stiti cuva daca se taie sau se mareste pensia de invaliditate?