avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere drept de uzufruct și de la Taxe și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere drept de uzufruct și de la Taxe și Impozite!? Bună ...

Radiere drept de uzufruct și de la Taxe și Impozite!?


Bună ziua,
Vă rog să mă lămuriți:
Am radiat la ANCPI dreptul de uzufruct viager, dar acest demers nu a fost făcut cunoscut și la Direcția Taxe și Impozite Sector 6 Buc. Are vreo relevanță /impact?
Ce ar trebui făcut? M-am uitat pe site-ul Direcției de Taxe și Impozite S6 , și nu am identificat niciun document/cerere cu referire la speță mea.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:10, 26 Martie 2024
Puteți cere de la Biroul de Carte Funciara, un extras de informare, unde nu mai apare mențiunea uzufructului și duceți o copie la Primarie.
Extrasul costa 20 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare uzufruct viager, dupa decesul beneficiarilor uzufructului nicoletaghe nicoletaghe Acum 8 ani am facut un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager cu clauza de intretinere cu bunici mei in care ei beneficiau de asupra apartamentului , ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager artnunti artnunti am renuntat impreuna cu sotia la uzufructul viager asupra unui imobil prin notariat.este valabil daca nu este inaintat catre cartea funciara in vederea ... (vezi toată discuția)
Extras de uz public al unui certificat de deces Adriana Man Adriana Man Cum poate fi obtinuta o copie a unui certificat de deces (extras de uz public) dupa decesul unui uzufructuar viager, de catre donatar? (vezi toată discuția)