avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Declarație renunțare apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Declarație renunțare apel

Buna ziua. Daca am făcut cerere de renunțare la apel și am depus-o la instanta, iar parchetul a primit comunicarea pe email in data de 21 la 0ra 19.00, conform calculelor mele termenul de 10 zile la parchet pentru apel se termina în data de 01.04.2024 sau in data de 02.04.2024, și dacă nu declară procurorul apel, pot să mă duc după data de 02.04.2024 sa legalizez hotărârea chiar daca mie mi-a venit astăzi plicul cu comunicarea hotărârii de la instanta? Adică să nu mai aștept cele 10 zile socotite de astăzi de când mi-a venit mie comunicarea? Am acces la dosarul electronic in care am văzut când a fost trimisă comunicarea parchetului și am citit și hotărârea instanței. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:37, 13 Aprilie 2024
Buna ziua. Mai asteptati cateva zile. Sau mergeti acum la instanta si solicitati hotarerea legalizata cu mentiunea definitiva. dar este greu sa va bazati doar pe calculele facute de dvs.

~ final discuție ~