avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna, soțului meu i s-a făcut dosar penal pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna, soțului meu i s-a făcut dosar penal pentru conducere sub ...

Buna soțului meu i s-a făcut dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice cum aflam detalii despre dosar dacă până acuma nu a primit acasă nimic .Și asi mai vrea sa întreb cum aflam rezultatul de la recoltarea de sânge pentru că soțul a fost de acord să meargă la spital pt prelevarea de probe de sange
angajati avocat care sa va reprezinte
Trebuie să formulați cereri către parchet.
Daca nu aveți avocat angajat o sa îl cheme procurorul când o sa aibă timp.
Poate dura și 2-3 ani.

București 2024
Rezultatul probelor biologice o sa il afle cand o sa fie chemat la audiere. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apoararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua În data de 27.11.2020 am fost implicat într-un accident ... MARIAN JIPAMARIAN1@GMAIL.COM MARIAN JIPAMARIAN1@GMAIL.COM Bună ziua În data de 27.11.2020 Am fost implicat într-un accident de circulație în care a rezultat vătămare corporală a unei persoane. Am fost testat ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan: alcoolemia a fost cu 0.03 peste limita contravenției. care poate fi sentința și cum pot grăbi soluționarea dosarului de urmărire penală? MirceaPa MirceaPa Bună ziua, Am fost prins cu alcoolemie de 0.43 în aerul expirat. Mi s-a prelevat proba de sânge la IML, și încă nu am primit rezultatul. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice RobertBenghia RobertBenghia Buna ziua! Astazi, 28.05.2017, am fost oprit dimineata la ora 2 de un echipaj de politie si testat cu aparatul etilotest. Am avut o concentratie 0,72. Am fost ... (vezi toată discuția)