avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Renovare garsoniera Buna ziua, ma poate ajuta cineva ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Renovare garsoniera Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un articol ...

Renovare garsoniera
Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un articol de lege ? Am inceput sa renovez o garsoniera si din prima zi deja ma deranjeaza vecinii, am respectat orele de odihna 22-8 si 13-14, dar se pare ca nu te lasa sa faci nimic.
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 15:11, 28 Martie 2024
Si mai exact cum va impiedica?
ce fac de nu va lasa?
Nu stiu cu ce articol vreti sa fiti ajutat, trebuie sa respectati doar cerintele legii 61/1991. Daca respectati orele de liniste, atunci trimiteti pe cei ce au obiectii sa reclame politiei.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice sandyprs sandyprs Buna ziua. Recent am inceput sa renovez un apartament. Imi souneti va rog care este programul legal de respectare a linistii? As dori sa imi dati si legea care ... (vezi toată discuția)
Creez materiale audio-video a căror realizare produce, uneori, destul de mult zgomot, iar vecinii m-au reclamat la poliție. care e programul de liniște la bloc? MattBiker MattBiker Buna ziua! In primul rand, m-ar interesa care este intervalul (programul) de liniste pe care trebuie sa il respect ca locatar intr-un bloc. In al doilea ... (vezi toată discuția)
Renovare apartament - ce ore de liniste trebuie respectate? adela05 adela05 Buna ziua! Am de gand sa-mi renovez apartamentul. Toata procedura dureaza aproximativ o luna. Va rog sa ma invatati cum sa procedez ca sa fie totul perfect ... (vezi toată discuția)