avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost implicat într-un accident. Eu eram pe o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost implicat într-un accident. Eu eram pe o bandă de lângă ...

Am fost implicat într-un accident. Eu eram pe o bandă de lângă o parcare, unde nu se circulă, este un fel de scuar, am inceput sa dau cu spatele, nici jumătate de metru, moment în care am fost lovit în spate stânga de o mașină care întorcea pe linie continuă și nu s-a încadrat până în prima bandă, a trecut de aceasta și a ajuns pe banda unde eram eu, așa s-a creat tamponarea. Cine este vinovat ?

Alte discuții în legătură

Accident rutier, conditii de iarna jamesbond12 jamesbond12 Luni, pe 13.02.2012, cand ma intorceam de la serviciu, in zona intersectiei Razoare-sos.Panduri, am fost implicat intr-o tamponare. circulam, pe banda a ... (vezi toată discuția)
Stabilire vinovatie accident anadavid anadavid Buna ziua! As dori sa ma ajutati in urmatorul caz: Pe o strada cu 3 benzi de circulatie, pe acelasi sens de mers circula 3 automobile. Pe banda 3 o Skoda, pe ... (vezi toată discuția)
Accident neacordare de prioritate Machu Machu Buna ziua! Sunt conducator auto de aproape un an si din pacate am avut si eu prima tamponare :(. Tare ciudat a fost totul ... stationam pe marginea drumului in ... (vezi toată discuția)