avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Mă confrunt cu următoarea dilema. Mama ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Mă confrunt cu următoarea dilema. Mama și tatăl ...

Buna ziua.
Mă confrunt cu următoarea dilema. Mama și tatăl meu au fost căsătoriți după care au decis să se despartă dar nu au divorțat. Tata a avut apoi alți copii ,3 la numar cu alta femeie. Tata decedând la 5 ani de la despărțirea de Mama mea, neavând nimic pe numele lui. Mama mea a decedat curând. Cei 3 copii cu drept de moștenire? La bunurile mamei?
Cel mai recent răspuns: Butoane33 , utilizator 20:02, 28 Martie 2024
Mulțumesc frumos pentru Răspuns! Acum m-am lămurit. Foarte buna și pe înțelesul meu explicația!
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2024
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire intre frati MihaiDG MihaiDG Am intalnit o situatie: Tatal despartit de mama (nu div0rtat) locuieste cu 3 dintre cei 4 copii. Locuinta s-a cumparat de catre tata, dupa despartirea de ... (vezi toată discuția)
Dreptul copiilor la avere dupa divortul parintilor AliGeoSilva AliGeoSilva Buna ziua. Parintii mei au divortat acum multi ani. Eu am fost incredintata tatalui meu iar sora mea a fost incredintata mamei mele. Daca tatal meu moare sora ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa tata? buna ziua, tatal meu a decedat in mai ... cristika cristika Succesiunea dupa tata? Buna ziua, Tatal meu a decedat in mai 2021 si ar trebui sa dezbatem pentru a ne incadra in termen cu succesiunea. Singurii mostenitori ... (vezi toată discuția)