avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Care e codul clasei de amortizare pentru inregistrare?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Care e codul clasei de amortizare pentru inregistrare?

Buna ziua. Firma a achizitionat din China o camera video pt forat puturi in valoare de 1310 dolari. Care ar fi codul clasei de amortizare pentru inregistrare?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 14:53, 28 Martie 2024
Daca nu gasiti in altundeva la codul 2.1.20. Maşini şi utilaje pentru construcţii, atunci la 2.1.20.11. Alte maşini, utilaje şi instalaţii neregăsite în cadrul clasei 2.1.20. sau 2.1.20.10. Unelte, dispozitive şi instrumente folosite în construcţii.
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2024
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce categorie de echipamente intra la echipament tehnologi in cadrul programului startup nation theo-kite theo-kite de exemplu pentru o firm acare desfasoara activitati sportive prin codul CAEN, achizitionarea de echipamente sportive se poate incadra la echipament ... (vezi toată discuția)
Medic de familie- cheltuieli deductibile (cum?) m2008 m2008 Sunt medic de familie (profesie liberala) si am un cabinet medical individual. Imi conduc contabilitatea (in partida simpla) singura! Am cateva probleme: 1. ... (vezi toată discuția)
Durata de amortizare mijloc fix avisdevara avisdevara Care este durata de amortizare pt un storcator fructe in val de 6000 lei? (vezi toată discuția)